Den pålidelige, traditionelle
håndudførte vinduespolering
tilføjer prikken over i’et

I mange år var dette den accepterede måde at pudse vinduer på for professionelle vinduespudsere, og her hos Glansfuld bruger vi denne metode til rengøring af ind- og udvendige vinduer i etagebeboelser, indvendigt i udestuetage samt glaspartier eller kontorer i erhvervslokaler, hvor vinduesvask ikke kan lade sig gøre.

Vinduespolering

Traditionel vinduespudsning også kaldet vinduespolering er enkel, men effektiv. Sådan har det været i hundreder af år. Selvom det lyder enkelt udvikler Glansfuld professionelle vinduespudsere disse traditionelle metoder yderligere med færdigheder og udstyr til at tage det til næste niveau. Den pålidelige, traditionelle gummiskraber tilføjer den tiltrængte prikken over i’et og fjerner sæbevandet, når det tørres over glasset.

Traditionel vinduespudsning er reelt den eneste mulighed, når det kommer til pudsning af ud- og indvendige vinduer i etagebeboelse fra 1 sal og opefter, medmindre du bor i hus eller der er tale om erhverv hvor der ingen underboer er hvor vi for det meste benytter vinduesvask.

Den traditionelle metode er også rigtig praktisk i trange boligområder, for eksempel gyder og områder med manglende adgang. Metoden er mere “hands on” hvor vinduespudseren er helt tæt på vinduet og kan fjerne fastsiddende pletter og glasskrabe vinduer som er meget beskidte og bedre har mulighed for at pudse rundt helt tæt op ad vindueskanterne- og hjørnerne.

Mikrofiberpads

En vinduespudsning kan også involverer en metode til indvendig rengøring hvor vi benytter mikrofiberpads der er fastgjort til en håndholdt stang, som er blødt op i specialrensevæske med en forstøver, lige tilpas så de rengøre effektiv uden at dryppe, til fx svært tilgængelige vinduer, indendørs velux ovenlysvinduer som sidder i højden, spejle, glasskillevægge, kontorer i erhvervslokaler og generelt hvor ubehandlet trægulve absolut ikke tåler stænk fra kemikalier. En metode der giver overlegne skinnede resultater uden brug af sæbe, som kan efterlade en klar film på glasset som tilfældet er med den traditionel vinduespudsning.

Fordele ved Vinduespolering

Ved vinduespolering i hånden bearbejdes vinduesglasset helt tæt på, i øjenhøjde, man har kontrol over værktøjer.

Sæbevand kan hjælpe med at nedbryde snavs og støv.

Der benyttes lift til alle højtsiddende vinduer.

Små genstridige urenheder og pletter ses tydeligt og kan fjernes med ekstra håndkraft.

Metoden er meget effektiv ved ekstreme beskidte vinduer.

Du kan se slutresultatet med det samme, da der ikke er behov for tørretid.

Kan bruges på utætte vinduer.

Argumentet mod traditionel vinduespudsning

En almindelig anke over traditionelle vinduespudsningsmetoder er, at rengøringsmidlerne ofte efterlader en klar hinde på glasset. Denne film er meget svær at tørre væk og tiltrækker paradoksalt nok snavs. Det betyder, at vinduer, der renses med traditionelle metoder, faktisk kan blive hurtigere snavsede.

Relateret services