Solcellerens er til dig,
som vil passe på dit solcelleanlæg
og opnå den maximale solcellestrøm

Du er måske ikke helt klar over at du kan spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller. Snavsede og beskidte solceller, har en relativt faldende effektivitet på helt op til 30%, og du får derfor ikke det ønskede udbytte, hvis de er fyldt med skidt.

Solcellerens med rentvandsanlæg

Når vi vasker dine solceller, benytter vi altid de bedste og nyeste teknikker og udstyr. Vi vasker dine solceller med brug af rent vand. Det rene vand har gennemgået en mekanisk filtrering igennem vores rentvandsanlæg teknologi system for at fjerne alle de naturlige mineraler vand indeholder og mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber. Dette ekstremt rene, deioniserede vand efterlader ingen mærker eller spor, når det tørrer

Du har brugt mange penge på at få installeret dine solpaneler, og de giver en meget vigtig funktion til dit hjem eller din virksomhed. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig, at dine solpaneler fungerer optimalt. En måde at holde dine solpaneler på deres bedste er at få vasket solpaneler regelmæssigt.

Med tiden vil der opbygges et lag af snavs på dine solpaneler, hvilket gør dem mindre effektive til at fange solenergi. Vask af solpaneler vil hjælpe med at fjerne dette lag og holde dine paneler i gang. Nedenfor er blot nogle få af grundene til, at vi anbefaler almindelig vask af solpaneler:

Fordele ved solcellerens

Da rent vand er et naturligt rengøringsmiddel, der er fri for kemikalier, påvirkes levetiden af ​​solpanelsystemet ikke negativt.

Vedligehold din garanti – Mange solpanelfirmaer gør regelmæssig solpanelvask til et krav for at opretholde garantien.

Holdbarhed – Der er en masse partikler, støv og snavs i luften, der kan samle sig på dine solpaneler. Med tiden vil dette medføre, at dine solpaneler ikke kun bliver mindre effektive, men også bliver mindre holdbare. Ved regelmæssigt at fjerne støv og snavs, vil du sikre en meget længere levetid for dine solpaneler.

Mere effektiv – Regelmæssig solpanelvask kan hjælpe med at gøre dine solpaneler mere effektive.

Æstetik – Snavsede solpaneler kan få hele dit hjem til at se snusket og beskidt ud. Ved at holde dine solpaneler rene, hjælper du med at forbedre dit hjems æstetiske tiltrækningskraft.

Er solceller selvrensende?

Mange mener at solceller renser sig selv, når det eksempelvis regner. Det er delvist korrekt, at regnvand vil skylle noget af snavset væk, men indgroet snavs vil blive siddende. Det betyder at regnvandet kommer med friske partikler som vil lægge sig på panelernes overflade og gro fast. Derfor er det vigtigt at holde øje med om panelerne er rene. Der skal desværre ikke meget skidt til før effekten falder, og derfor bør en solcellevask foretages regelmæssigt.

Det er en god idé at få en professionel vinduespudser til, at rengøre dine solceller, da det kræver en vis viden og erfaring. Du kan med fordel kontakte os hvis du ikke selv besidder denne erfaring, eller blot ønsker hjælp så du kan bruge tiden et andet sted.

Hvornår og hvordan skal dine solceller rengøres?

Rengør solcellerne om foråret, inden solen for alvor har fået magt. Så er de klar til solsæsonen og evt. en ekstra gang i sensommeren når der ikke er mere pollen i luften

Rengør aldrig dine paneler i solskin, hvor panelerne er meget varme. Det kan ødelægge glasset, og der vil være høj spænding i panelerne. Rengør helst om morgenen eller aftenen, når det er gråvejr, eller når solcelleanlægget er i skygge

Faktisk bør du helt undgå at bruge diverse rengøringsmidler og derfor bruger Glansfuld udelukkende 100% ekstremt rent deioniserede vand.

Relateret services