Vi laver elegant vinduesvask
med innovativ teknologi
og krystalklart resultat.

Glansfuld tilbyder den nyeste innovative teknologi inden for vinduespudsning, vinduesvask med rentvandsanlæg. Vores rentvandsanlæg system leverer 100 % rent vand til højkvalitets rengøring af vinduer og facadeoverflader.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Vinduesvask med rentvandsanlæg giver et bedre resultat og holder længere. Vandet skal ikke skvises af ruden efterfølgende, men have lov at sidde tilbage og virke på glasset mens det tørre af sig selv.

Det skyldes som navnet antyder, involverer denne vinduespudsningsmetode brug af rent vand. Der er ingen kilde til 100% destilleret vand, der forekommer naturligt overalt på planeten. Rent vand er blevet mekanisk filtreret fra sin oprindelige tilstand som postevand eller drikkevand gennem et rensningssystem for at fjerne alle de naturlige mineraler vand indeholder og mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

Rent vand omtales nogle gange som ‘deioniseret’. Ved at lede dette vand gennem forfiltre og en semipermeabel membran reducerer det urenheder med 97-98%. Denne proces kaldes omvendt osmose. I stedet for at absorbere adskiller denne proces molekyler og partikler fra vandet.

Dette ekstremt rene, deioniserede vand efterlader ingen mærker eller spor, når det tørrer. Når vandet er 100 % rent vand er det et meget aggressivt middel mod snavs, der får vinduerne bemærkelsesværdigt rene ved at fungere som smøremiddel, der bryder bindingen mellem snavs og glas, så alle forurenende stoffer kan skylles væk. Så der er ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætningsstoffer til at få vinduerne fuldstændig rene, hvilken også gør metode meget miljø- og dyrevenlig.

Du ved måske ikke, at resterne efterladt ved at bruge postevand og rengøringsmidler er det, der kan tiltrække snavs til dit vindue, så ved at bruge rent vand fjernes film af snavs-tiltrækkende sæbe fra vinduerne – som medvirker at vinduer ser friskere ud i længere tid, da rent vand er i stand til at efterlade en rude, der ser krystalklar ud.

Hvordan fungerer rentvandsanlæg

Kulfiber teleskopstænger som er vandbærende hvor det rene vand ledes igennem stængerne til et blødt nylonbørstehoved der indeholder små forstøver kanaler, der udstråler en konstant tilførsel af 100% rent vand, er hoveddelen af ​​et rentvandsanlæg system.

Vores stænger er kulfiber af høj kvalitet som gør dem meget lette, men også meget stærke. Stavens ekstremt stærke, men alligevel lette materiale gør den stærk og holdbar samt alsidig. Stængerne er nemme at styre uden for meget bøjning eller friktion, hvilket sikrer præcis og grundig rengøring af både vinduesrammer og selve glasset. Når de er renset, skylles vinduerne og efterlades til tørre uden pletter eller striber.

Vi kan få adgang til steder, hvor de fleste vinduespudsere enten ikke kan eller vil forsøge at rengøre og vi kan komme helt op i en arbejdshøjde til 5 etage stående på jorden.

Vi benytter to systemer, hvor det renset behandlet vand overføres til specialtilpassede cykelhænger eller varevogne med opsamlingstanke. Disse tanke transporterer vandet til vores rengøringssted, hvor det pumpes ind i kulfiberstængerne og på børstehovederne til brug.

Det andet system som vi benytter, tilsluttes et vandudtag på rengøringsstedet hvor vandet renses mens vi arbejder med et HydroPower Ultra filter rentvandsanlæg som er tilsluttet direkte til kulfiberstængerne. Vores filtre er alle miljøsikre og venlige og indeholder naturlige elementer af pre-portioneret mængder ionbytteharpiks og kulstofsediment. Vores rene vandteknologi sikrer, at hver dråbe vand, vi sprøjter på din ejendom, er uforurenet og uplettet. Dette system er det vi benytter primært og det billigste for dig som kunde og det system som priserne under menupunktet klik-en-pris er baseret på og når du bor i hus.

Omkostnings-
besparelser

Brug af et vinduespudsesystem med rent vand forenkler processen med udendørs vinduesvask, øger arbejdernes sikkerhed for at hjælpe med at minimere arbejdernes kompensation og eliminerer behovet for dyre lifte og stilladser. Da rent vand også skaber en ren, restfri glasoverflade, kan tiden mellem rengøring forlænges – hvilket sparer tid og penge. Vinduesvask er op til 20% billigere end håndpolering og rammerne bliver vasket hver gang for skidt og spindelvæv.

Miljøvenligt

En af de mest miljøvenlige egenskaber ved renvandsrensning er, at man kan undlade at bruge kemiske rengøringsmidler, der kan være potentielt skadelige for miljøet og arbejderne. Ved at bruge et vandforsynet stang- og børstesystem virker rent vand et naturligt rengøringsmiddel, og afstrømningen fra rengøringsprocessen skader ikke planterne eller græsset, der vokser i bunden af ​​bygningen.

Fordele ved Vinduesvask

Kan komme til ved svært tilgængelige steder.

Kan arbejde i højde uden dyre omkostninger til liftleje.

Ekstremt rene som ser friskere ud i længere tid.

Omkostningsbesparelser.

Miljøvenligt.

Argumentet mod Vinduesvask

Ikke egnet til flere hundrede ældre utætte vinduer, traditionelle blyindfattede og farvede glasvinduer.

Fungerer ikke med underliggende vinduer som ikke skal vaskes, da vand vil ramme dem.

Kan kun benyttes udvendigt.

Da der ikke arbejdes tæt på vinduerne, kan små genstridige urenheder ikke ses som med traditionel vinduespudsning.

Relateret services