GET IN TOUCH

Lad os
skabe noget sammen!

Har du behov for hjælp?

Tøv ikke med at spørge os om noget, vi vil meget gerne høre fra dig. Benyt kontaktformularen på side her, eller E-mail os direkte på info@glansfuld.dk eller ring på 45 22 116 305.

  Vi er klar – ring til os

  Der findes rigtige mange forskellige vinduestyper, så hvis du ikke kan finde netop dine vinduestyper, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, ring  eller send os en SMS. Med fordel kan du sende billeder af dine vinduer på enten SMS eller via kontaktformularen på siden her, så får du svar samme dag.

  45 22 116 305
  MELLEM 09.00 – 11.00

  Ofte stillet spørgsmål

  Vi modtager Mobilepay eller kontant betaling.

  Kommer an på omfanget på hvor mange og hvilken typer vinduer du har. Typisk tager det mellem 1/2 og 1 time, dog i få tilfælde kan det tag længere.

  Opgaverne kan varierer fra kunde til kunde og nogen opgaver kan være mere tidskrævende end først antaget. Så selv om vi gør alt for at ramme tiden, kan der være et spænd på -1/2 til +1/2 time i forhold til det oplyste tidspunkt.

  Det først besøg kræver at du er hjemme. Vores vinduespudser vil som det første ved ankomst,  gennemgå vinduerne med dig og afstemme prisen. Derfor er den første bookning selvfølgelig 100% uforpligtende.

  Du skal sørge for at fjerne alt i vindueskarmene og i rimelig omfang flytte møbler som hindre fri passage til vinduerne. Er der tale om udvendig vinduespolering skal der være fri adgang til låste baggårde og haver.

  Består af én polering med vand/sæbe, efterfølgende fjernes sæbevandet med en vinduesskraber og vinduesrammerne aftørres i kanterne. Der eftertørres generelt altid for vandpletter!

  Består af 100% rent vand der renses i et rentvandsanlæg som absorberer alle urenheder, kemikalier og mineraler. Rentvandsanlæg bruges til at genvinde den naturlige “urene” men stabile tilstand. Rentvandsanlæg laver renset og poleret vand, der fungerer som et effektivt rengøringsmiddel. Når man bruger vand fra rentvandsanlæg til vinduespolering og anden rengøring, får man – med den rigtige teknik – et perfekt slutresultat uden striber. Udover rentvandsanlæg bruger vi vandførende teleskopstænger med bløde børster.

  Så vælger du blot de vindue eller døre der er tættest på – fokuser på antal indrammet glas når du klikker, så rammer du det der ligger tættest på et vejledende tilbud.

  Når du booker en vinduespudser, vil han som det første ved ankomst, gennemgå vinduerne med dig og afstemme prisen med dine vinduer og opgavens omfang. Derfor er første bookning selvfølgelig også 100% uforpligtende.

  Da der kan opstå fejl også fra vores side af, er vores tilbud vejledende. Vores klik-en-pris er i 99% det der kommer tættest på den korrekte pris.

  Der kan være forhold som gør sig gældende og vi eller du først er opmærksom på når vi står fysisk hos dig. Det er typisk at vinduerne ikke kan vendes, drejes, åbnes eller tilgås fra et sidevindue, hvor opgaven kræver ekstraordinært arbejde og specieludstyr, vinduer hvor der sidder rester fra facade/renovation arbejde, hvor vinduerne først skal glasskrabes, renses eller poleres flere gange, fjernelse af klistermærker, silikone, maling, rester efter tape og kalk og nikotin på vinduerne som kun kan rengøres med 3 dobbelt salmiakspiritus. Alle disse forhold vil medvirke en tillægspris

  Når du booker en vinduespudser, vil han som det første ved ankomst, gennemgå vinduerne med dig og afstemme prisen med din vinduer og opgavens omfang. Derfor er første bookning selvfølgelig også 100% uforpligtende.

  Som udgangspunkt ja, det gør vi – undtagelsesvis hvis der er tale om en vinduesvask, hvor vores kulfiber teleskopstænger som er vandbærende ikke fungerer i frostvejr.

  Vi er rutineret i at arbejde under alle vejrforhold og hverken regn, sne, slud eller frost holder os tilbage. Husk at selv om der kommer nedbør på dine vinduer mens vi arbejder, er det ikke spildt arbejde og penge – når dine vinduer tørre op, vil de stå glansfulde og rene.