Bring nyt liv til dine vinduer,
med en genoprettende restaurering
og et resultat du ikke troet muligt!

Glansfuld har stor erfaring med at fjerne kalk, pletter, mineralforekomster, eller rust og rester efter bygningsrenovationer fra dine vinduer, uden at skade eller ridse glasfladen.

Glasrestaurering / Afrensning af ruder

Over tid kan vinduer som ikke er blevet vedligeholdt med løbende vinduesvask eller vinduespolering, komme til at stå matte og kedelige, eller der kan være kalk, pletter, mineralforekomster, rust og rester efter bygningsrenovationer som fx cementmørtel som ikke kan fjernes med en almindelig vinduesvask- og polering

Glansfuld kan i de fleste tilfælde med en speciel rengøringsrenseproces bringe nyt liv til dine vinduer med et resultat du ikke troet muligt. Vi benytter professionel glasrensmidler hvor vi som det første laver en vinduespolering for at fjerne eventuelt løst snavs og derefter påføres glasrens med bløde mikrofiberklude og skrubber med en poleringsmaskine eller i hånden de genstridige pletter væk. Det kan gøres uden at skade glasfladen med ridser. Produktet er superstærkt og efterlader en behagelig duft. Afslutningsvis rengøres vinduerne med en vinduespolering for at fjerne de rester af glasrens som måtte sidde tilbage og vupti glasset gendannes næsten som fabriksnyt.

Fordele ved glasrestaurering.

Fjerner hårde vandpletter, rust, mineralaflejringer, kalk- og sæberester.

Spar penge på at udskifte gamle glas.

Genopretter kedeligt glas som nyt med en glasrestaurering.